Op woensdag 31 mei start de 21ste editie van de Europese Conferentie over Mobiliteits Managament (ECOMM) in Maastricht. Het thema van de conferentie is "Teaming-up for liveable cities". Of hoe gezamelijke inspanningen de leefkwaliteit en de gezondheid in steden vooruit kunnen helpen. Drie dagen lang komen experts en geïnteresseerden in mobiliteitsmanagement samen om ideeën, tips en onderzoeksresultaten uit te wisselen. Ook enkele van onze collega’s nemen deel. We stellen de resultaten van 3 projecten voor.

Tijdens Rock Werchter 2016 kregen we af te rekenen met extreme weersomstandigheden die een totale ommezwaai in het verplaatsingsgedrag van de festivalbezoekers veroorzaakten. In een challenge vragen we aan de deelnemers om mee na te denken hoe we deze modal shift kunnen bestendigen. Het mobiliteitsplan voor het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom vormt het onderwerp van een pecha kucha presentatie en de mobiliteitsdiensten voor de Biënnale Interieur 2016 ten slotte worden voorgesteld in een postersessie.

Nieuwsgierig naar onze presentaties of naar de rest van het programma? Bekijk hier het programma van ECOMM 2017 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze activiteiten en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.