Scelta is Italiaans voor keuze en verwoordt perfect onze filosofie. Mobiliteit draait om keuzes maken. Waar ga ik heen? Hoe ga ik erheen? Wanneer ga ik erheen? Met wie ga ik erheen? Welke route kies ik? Elk van deze fasen in het keuzeproces biedt mogelijkheden om in te grijpen in het verplaatsingsgedrag.

Scelta Mobility is een jong mobiliteitsbureau, opgericht begin 2013. Ons team bestaat uit een groep deskundigen met een diverse achtergrond. Door de diversiteit in het team kunnen we een multidisciplinaire aanpak bieden en hebben we een brede kijk op mobiliteit. Het jonge en dynamische team staat voor een gedreven inzet en een grote betrokkenheid bij elk van onze projecten. We gaan voor een persoonlijke aanpak.

Katrien Backx

Katrien Backx (licentiaat bedrijfseconomische wetenschappen/verkeerskundige)

Katrien is licentiaat Bedrijfseconomische Wetenschappen (UGent) en volgde opleiding aan de Hogeschool Verkeerskunde in Diepenbeek. Sedert 2000 werkt ze in de mobiliteitswereld. Eerst op de mobiliteitsdienst van de provincie Limburg waar ze o.a. meewerkte aan het uitwerken van het functioneel fietsroutenetwerk, gemeentelijke mobiliteitsplannen opvolgde en schoolvervoerplannen opstelde.

Van 2003 tot 2014 werkte ze bij een studiebureau waar ze mee aan de basis lag van de oprichting van Mobidesk Limburg. Ze heeft ook voor tal van bedrijven (o.a. provinciebestuur Antwerpen, OCMW Leuven, Janssen Pharmaceutica, Ethias) bedrijfsvervoerplannen, bereikbaarheidsinformatie en mobiscans opgemaakt. Ze werkte ook mee aan Europese projecten (o.a. EcoMobility Shift en Cyclelogistics Ahead). Daarna heeft ze iets meer dan 2 jaar als projectmanager bij het Vlaams Instituut voor Mobiliteit gewerkt. Hier coördineerde ze projecten rond elektrische fietsen voor woon-werkverkeer, mobiliteitsbudget en filemijden bij het winkelen. Ze startte ook het project Lean & Green Personal Mobility op dat bedrijven begeleidt bij het verminderen van de CO2-uitstoot voor personenmobiliteit.

Neem contact op met Katrien: katrien@sceltamobility.be

Bart Busschaert

Bart Busschaert (mobility expert/zaakvoerder)

Een carrière in de mobiliteitssector startte voor Bart begin jaren 2000 waar hij meewerkte aan de lancering van autodelen in België. In 2007 zette hij de stap naar een studiebureau waar hij als mobiliteitsexpert meewerkte aan diverse projecten. Zo coördineerde hij onder andere de minder hinderwerking bij wegenwerken, werkte als mobiliteitscoördinator voor Tomorrowland, Rock Werchter en andere grote evenementen en gaf advies aan tal van kleine en grote festivals, evenementenlocaties, meetinglocaties of toeristische attracties

Na meer dan 10 jaar in de mobiliteitssector startte Bart Busschaert Scelta Mobility. Als zaakvoerder werkte hij aan tal van mobiliteitsprojecten in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij betrokken bij diverse opleidingen over verkeer en mobiliteit voor zeer uiteenlopende doelgroepen van asielzoekers over vakbonden tot studenten event management en professionals uit de mobiliteitswereld.

Neem contact op met Bart: bart@sceltamobility.be

Michiel De Meyere

Michiel De Meyere (master in de geografie)

In 2014 behaalde Michiel zijn Master in de Geografie aan de Universiteit van Gent. Na zijn studies werkte hij als doctoraatsstudent in transporteconomie aan de Universiteit van Antwerpen. Hier werkte hij mee aan het Vlaamse project Stedelijke logistiek en mobiliteit waarin hij het pendelgedrag van de Belg analyseerde. Begin 2016 begon Michiel bij Scelta Mobility aan een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en ervaring in de transporteconomie kan benutten bij het zoeken naar diverse mobiliteitsoplossingen.

Neem contact op met Michiel: michiel@sceltamobility.be

Ine De Schutter

Ine De Schutter (master in de mobiliteitswetenschappen)

Na het behalen van een bachelordiploma Facilitair Management aan de KaHo Sint-Lieven, studeerde Ine verder aan de Universiteit Hasselt. Daar behaalde ze een masterdiploma in de Mobiliteitswetenschappen met als afstudeerrichting mobiliteitsmanagement. Voor haar masterproef deed Ine onderzoek naar het verplaatsingsgedrag van personen met een beperking. Tijdens een eerste werkervaring bij een studiebureau deed ze ervaring op met het opmaken van mobiscans, MOBERS, bewegwijzeringsplannen, verkeerslichtenregelingen en dynamische verkeersmodellen.

Ine combineert een sterke theoretische basis met een hands-on aanpak. Sinds begin 2015 werkt ze bij Scelta Mobility mee aan tal van mobiliteitsprojecten en -studies voor diverse bouwprojecten over heel Vlaanderen. Ze stelde mee een mobiliteitsplan op voor verschillende evenementen in de binnenstad van Antwerpen (Tour de France start, The Tall Ships Races, start van de Ronde van Vlaanderen, BK Wielrennen, …), voor de Davis Cup Finale te Gent, voor het recreatiedomein De Schorre te Boom en concerten in het Koning Boudewijnstadion. Verder werkte ze ook mobiliteitsmaatregelen uit voor het onderzoekscentrum Imec en  internationale beurzen als Seafood Expo Global en Labelexpo in Brussels Expo.

Neem contact op met Ine: ine@sceltamobility.be

Ward Ronse

Ward Ronse (master in de geografie/master in stedenbouw en ruimtelijke planning)

Ward behaalde een Master in de Geografie. Hij vervolgde zijn studies met een Master in Stedenbouw en Ruimtelijke Planning en combineerde dit met een job als wetenschappelijk medewerker bij de Afdeling Mobiliteit en Ruimtelijke Planning van de Universiteit Gent. Bij Scelta Mobility werkt Ward sinds 2014 mee aan diverse mobiliteitsstudies. Hij werkte aan meerdere studies over de mobiliteitseffecten van shoppingcentra. Hij stelde mobiliteitsplannen op voor onder andere Plopsaland De Panne, KRC Genk, Flanders Expo en Gemeente Boom. Daarnaast coördineerde hij evenementen als Rock Werchter, Graspop Metal Meeting en de Biënnale Interieur.

Neem contact op met Ward: ward@sceltamobility.be

Angelo Vandamme

Angelo Vandamme (project support officer)

Angelo was altijd al geboeid door evenementen in al hun aspecten en zijn ondernemingszin zorgde ervoor dat hij als student geen standaardtraject aflegde. De combinatie van een aantal eigen initiatieven, freelance opdrachten en zijn studies, hebben voor een goede kennis van de eventsector gezorgd. Hij werkt beide bachelors – meertalige communicatie en event & project management – verder af. Na een maand als jobstudent bij Scelta Mobility in juli 2017, werkt Angelo sinds oktober deeltijds als project support officer. Angelo assisteert bij de voorbereiding van uiteenlopende mobiliteitscases en -studies en staat verder in voor de communicatie van Scelta Mobility. Ook volgt hij de administratie en de organisatie van het kantoor op en springt hij bij op HR-vlak waar nodig.

Neem contact op met Angelo: angelo@sceltamobility.be

Frederik Vervaecke

Frederik Vervaecke (licentiaat in de natuurkunde/doctor in de wetenschappen)

In 2005 behaalde Frederik zijn doctoraat in de wetenschappen aan de KULeuven. Van 2005 tot 2008 werkte hij als onderzoeker aan het Onderzoekscentrum voor de Wegenbouw in Sterrebeek. In 2009 vervolgde hij zijn carrière bij Bekaert respectievelijk als projectmanager, teamleader new business development en ten slotte als product en process development manager. Sinds 2008 werkt Frederik als freelancemedewerker mee aan diverse mobiliteitsprojecten als Rock Werchter, Tomorrowland, Interieur, The Tall Ships Races,…  Frederik stond als vennoot mee aan de wieg van Scelta Mobility en bleef hij achter de schermen meewerken aan tal van projecten. Vanuit zijn vorige werkervaringen brengt hij een sterke achtergrond in project en people management met zich mee.

Neem contact op met Frederik: frederik@sceltamobility.be

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Scelta Mobility is een sterk groeiend mobiliteitsbedrijf. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Niet gevonden wat je zocht, maar toch interesse om bij ons te komen werken? Aarzel dan niet om Scelta Mobility vrijblijvend te contacteren via bart@sceltamobility.be om de mogelijkheden te bespreken.