Samen met het nieuwe jaar konden we begin januari ook onze nieuwe collega Arn Houthooft verwelkomen. Hij behaalde een master in de politieke wetenschappen aan de Universiteit Gent. Arn startte zijn carrière als adviseur en coördinator bij een werknemersorganisatie om daarna bij SiteManager, een Gentse IT-startup als projectmanager een team van ontwikkelaars aan te sturen. 

De overstap naar de mobiliteitswereld betekent een carrièreswitch. Al is het niet helemaal een nieuwe wereld met een vriendin die bij een stedelijke mobiliteitsdienst werkt en een passie voor duurzaam reizen. Of hoe je van je passie je beroep kunt maken. 

In zijn vrije tijd staat hij op het tennis court, op de latten als fervent skiër en skileraar of op de scène voor improvisatietheater. Hij is duidelijk van vele markten thuis. Welkom in het team Arn! 

Ook zin in een carrièreswitch? Of ben je toe aan een andere job in de mobiliteitssector? Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van onze vacatures. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.