Bart Baeten is sinds september aan de slag bij Scelta Mobility. Bart is licentiaat in de politieke wetenschappen en beweegt zich ondertussen al meer dan 20 jaar in de mobiliteitswereld. De mobiliteitsmicrobe kreeg hij te pakken bij wat nu het Netwerk Duurzame Mobiliteit is en waar hij instond voor de organisatie van de week van de mobiliteit. 

Daarna ging hij aan de slag als mobiliteitsambtenaar bij verschillende lokale besturen: de stad Kortrijk, de provincie Antwerpen en de stad Sint-Niklaas. Daar heeft hij ervaring opgedaan in het hele gamma aan taken dat van ver of nabij met mobiliteit te maken heeft: het opstellen van beleidskaders, het (mee) opmaken van mobiliteitsplannen, circulatieplannen, parkeerstudies, het adviseren van omgevingsvergunningen, het opvolgen van mober- en merstudies, het projectmanagement van infrastructuurwerken en het blussen van allerlei brandjes. 

In zijn vrije tijd trekt hij graag zijn loop- of wandelschoenen aan, durft hij wel eens cultuur te consumeren en onderneemt hij graag een reis naar een verre of niet zo heel verre bestemming. 

Een tweede Bart in het team, meer nog, een tweede Bart B. De enige uitweg die we zagen is onze e-mailadressen aanpassen om verwarring te voorkomen. Binnenkort ontvangt u e-mail van onze nieuwe adressen, van uw vertrouwde contacten. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.