Scelta Mobility is volop in beweging. Om ons team te versterken en verder uit te breiden, zijn we op zoek naar twee nieuwe collega's. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met enthousiaste collega's die klaar staan om je wegwijs te maken. Van bij aanvang volg je een opleidingstraject met interne en externe opleidingen aansluitend bij jouw voorkennis en interesses. Op langere termijn zijn er heel wat groeikansen zowel in je job als binnen Scelta Mobility. Hebben we je aandacht geprikkeld? Laat het ons dan zeker weten als een van onderstaande vacatures iets voor jou is.

Vacature expert mobiliteitsplannen

- We zoeken een expert mobiliteitsplannen. Je hebt al enkele jaren ervaring in de mobiliteitssector en je zoekt een boeiende job. Omdat we niet in spreekwoordelijke silo's werken kom je met heel verschillende bestemmingen en types klanten in aanraking. Je kunt zelf je klemtonen leggen in je job, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. We maken mobiliteitsplannen voor gemeenten, bedrijven, publiekslocaties (voetbalstadions, beurslocaties...) en evenementen (sportwedstrijden, festivals...). Elke opdracht vraagt een specifieke aanpak. Bij woon- werkverkeer primeren er andere aspecten dan in de vrije tijd. Je werkt een project van a tot z uit. Het plan is niet het eindpunt. Je werkt mee aan de implementatie van de maatregelen en je gaat na welke maatregelen effectief zijn en hoe we kunnen bijsturen. Een totaalaanpak voor onze klanten zit in ons DNA. 

Vacature medewerker wegenwerken

- Of misschien voel je meer voor onze vacature voor een medewerker wegenwerken. Er zijn heel wat partijen betrokken bij wegenwerken. Niet alleen de aannemer en de wegbeheerder, maar ook de omliggende bestemmingen, handelaars, vervoersaanbieders, omwonenden... Als medewerker wegenwerken ben je de go between tussen al deze stakeholders. Je gaat op zoek naar mobiliteitsoplossingen die haalbaar zijn voor de wegbeheerder en de aannemer en tegelijk de hinder voor de omwonenden, de omliggende bestemmingen en het reguliere verkeer zo veel mogelijk beperken.

Iets voor jou? 

Denk je dat een van deze vacatures iets voor jou kan zijn? Laat het ons dan voor 14 januari 2024 weten. We verzamelen de ontvangen CV's en nog voor eind januari nodigen we al een aantal kandidaten uit om kennis te maken. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.