Ons aanbod voor evenementen

Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau met een dienstenaanbod voor bedrijven en overheden. Tot zover geen nieuws, zo zijn er wel meer hoor ik u denken. De voorbije jaren ontwikkelden we daarnaast een specifiek dienstenpakket voor evenementen en recreatieve bestemmingen (toeristische attracties, concertzalen, voetbalstadions…). We zijn al 10 jaar de vaste mobiliteitspartner van tal van evenementen in binnen- en buiteland. 

Net als voor onze andere projecten stopt onze opdracht niet bij het opleveren van en studie of een mobiliteitsplan. We zijn tijdens heel wat evenementen aanwezig op het terrein voor monitoring, bijsturing, overleg en dataverzameling. Door op een systematische manier data te verzamelen bij verschillende evenementen en recreatieve bestemmingen beschikken we over een grote database met specifieke kencijfers en kunnen we nieuwe projecten met de nodige voorkennis aanvatten. 

Met de meeste van onze klanten in de evenementenbranche hebben we een jarenlange band opgebouwd. We zijn hun vaste mobiliteitsregisseur en bekijken welk maatregelenpakket een oplossing kan bieden voor hun specifieke situatie. Soms schakelen we daar de eigen partners en leveranciers van het evenement voor in, in andere gevallen brengen we hen in contact met de juiste leveranciers of serviceproviders.

Scelta Mobility is dé referentie voor evenementenmobiliteit en mobiliteitsoplossingen voor recreatieve bestemmingen. 

Bezoek ons op Festivak 2023

Tijdens Festivak stellen we ons dienstenaanbod voor evenementen voor. U kunt ons op woensdag 22 en donderdag 23 november bezoeken op stand 267 in de Nekkerhal in Mechelen. De toegang is gratis. Reserveer hier je ticket. Kom je met de fiets, de trein, de bus of de auto? Hier vind je de bereikbaarheidsinformatie.

 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.