Scelta is Italiaans voor keuze en verwoordt perfect onze filosofie. Mobiliteit draait om keuzes maken. Waar ga ik heen? Hoe ga ik erheen? Wanneer ga ik erheen? Met wie ga ik erheen? Welke route kies ik? Elk van deze fasen in het keuzeproces biedt mogelijkheden om in te grijpen in het verplaatsingsgedrag.

Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau met een brede waaier aan diensten voor bedrijven, overheden en recreatieve bestemmingen. Ons team bestaat uit een groep deskundigen met een diverse achtergrond en een rijke ervaring. Door de diversiteit in het team kunnen we een multidisciplinaire aanpak bieden en hebben we een brede kijk op mobiliteit. Het geëngageerde en dynamische team staat voor een gedreven inzet en een grote betrokkenheid bij elk van onze projecten. We gaan voor een persoonlijke aanpak en nemen u graag de zorgen om de mobiliteit van uw werknemers, bezoekers, inwoners... uit handen.

 
 

Tom Maertens (Licentiaat in de computerwetenschappen, doctor in de ingenieurswetenschappen en verkeerskundige)

Hans Ruebens

Hans Ruebens

Toon Verheyden (master in de politieke wetenschappen/master in de algemene economie)

Frederik Vervaecke (licentiaat in de natuurkunde/doctor in de wetenschappen)

Wout Vincke

Wout Vincke

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Scelta Mobility is een groeiend mobiliteitsbedrijf. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Niet gevonden wat je zocht, maar toch interesse om bij ons te komen werken? Aarzel dan niet om Bart Busschaert te contacteren om de mogelijkheden te bespreken.