Flanders 2021

ProjectenHet voorbije jaar was Scelta Mobility de mobiliteitspartner van Flanders 2021. In samenwerking met de gaststeden, de politie en de vervoersaanbieders werd een mobiliteitsplan uitgewerkt voor het evenement. De klemtoon lag op de bereikbaarheid en het bereikbaar houden van de gaststeden. De auto was geen optie. Heel wat afritten van de snelwegen en belangrijke toegangswegen waren immers afgesloten. En toch vonden duizenden supporters hun weg naar het parcours. Lees hier hoe het WK een mega-event werd zonder auto's.
01-Oct-2021

Gezocht: 2 project managers

NieuwsHet nieuwe schooljaar is van start gegaan en ook bij Scelta Mobility is het alle hens aan dek. Na een deugddoende vakantie vliegen we erin. We hebben heel wat projecten op stapel staan en zijn op zoek naar extra hersenen en handen om die samen met ons tot een goed einde te brengen. Dit keer hebben we niet 1 maar meteen 2 vacatures. Na bijna 10 jaar zijn we lang niet meer wie we waren. Voel je het kriebelen? Of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Lees dan zeker verder of stuur onze vacatures door.
07-Sep-2021

Lokaal fietsnetwerk Brakel

ProjectenWie de titel “Parel van de Vlaamse Ardennen” mag dragen blijft een open vraag. Dat Brakel goede kaarten kan voorleggen staat buiten kijf. Een aantal klassieke wielerhellingen, idyllische dorpjes en een levendige kern. Een gemeente waar de fiets thuishoort, in de vrije tijd maar ook voor dagelijkse verplaatsingen. Maar veilig en comfortabel fietsen vraagt goede infrastructuur. Scelta Mobility maakt met een lokaal fietsnetwerk elke bestemming in Brakel bereikbaar voor elk type fietser.
05-Sep-2021

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.