STOP bij wegenwerken

ProjectenVeilig verkeer is geen toeval, het is een keuze. De voorbije decennia werden heel wat inspanningen geleverd om het aantal verkeersslachtoffers op onze wegen terug te dringen. Maar de laatste jaren is die daling gestagneerd. Met het Vlaams Congres Verkeersveiligheid wil de Vlaamse Stichting Verkeerskunde veilig verkeer onder de aandacht brengen. De editie van 2024 vindt plaats in Kortrijk op 12 maart. In een themasessie stelt Scelta Mobility de aanpak voor die het samen met AWV Oost-Vlaanderen introduceerde om bij wegenwerken meer aandacht te schenken aan de bereikbaarheid en de veiligheid van voetgangers en fietsers.
06-Feb-2024

Tijd voor iets nieuws!

NieuwsEindejaar. Tijd om tussen de feesten door de balans op te maken. Ongetwijfeld zal je job daarbij de revue passeren. We bieden je alvast inspiratie voor 2024 met onze nieuwe vacatures. We zoeken een expert mobiliteitsplannen voor een job vol afwisseling. De ene dag werk je voor een evenement, de volgende dag evalueer je het mobiliteitsplan van een gemeente en nog een dag later werk je aan een bedrijfsvervoerplan. Ook in ons team wegenwerken zijn we op zoek naar versterking. Als bereikbaarheidsadviseur ben je de spilfiguur tussen overheid, aannemer, mobiliteitspartners en stakeholders. Lees er alles over in onze vacatures.
22-Dec-2023

Uitkijken naar 2024

NieuwsWe zijn nog volop in de weer. De laatste loodjes voor de kerstvakantie start. Nog een aantal studies en winterfeesten die onze aandacht vragen voor de kurken knallen. Maar dit jaar willen we er op tijd bij zijn. We blikken kritisch terug, maar we kijken vooral vooruit. En dat laatste doen we met heel veel goesting. 2024 kondigt zich aan als een veelbelovend jaar met heel wat opdrachten voor nieuwe en voor vertrouwde klanten. We kijken uit naar nieuwe collega's en we blijven innoveren en veranderen. Maar we blijven onze beproefde werkwijze trouw: mobiliteitspartner van studie/plan tot evaluatie. Een prettig eindejaar en alvast een gelukkig 2024!
11-Dec-2023

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.