De bestemming voor onze jaarlijkse brainstorm 2-daagse vonden we dit jaar in het West-Vlaamse Sint-Denijs. Een landelijke bed & breakfast bood de perfecte omgeving voor 2 dagen kritisch terugblikken en vooruitkijken.

Op dag 1 stond er een workshop projectmanagement op het programma. De theorie werd na de lunch meteen in de praktijk omgezet en met de opgedane kennis keken we kritisch naar enkele voorbije en toekomstige projecten.

Dag 2 startten we met een aantal cijfers en evoluties achter Scelta Mobility. We maakten een balans op en zetten een aantal krachtlijnen uit voor onze verdere werking. Tegen de middag verschoven we onze focus naar het team en stelden we een actieplan op voor de verdere ontwikkeling en voor onze samenwerking.

Twee dagen in afzondering gaf ons natuurlijk ook tijd voor ontspanning met onder meer een culinaire stadswandeling in Doornik en een verkenning van het landelijke Sint-Denijs. Het was opnieuw een geslaagde 2-daagse met heel wat nuttige uitkomsten en inzichten. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.