Werken in de mobiliteitssector is nooit zo boeiend geweest. We staan voor gigantische uitdagingen en de noodzaak aan innovatieve oplossingen is groter dan ooit. Scelta Mobility is een team van experten met diverse achtergronden en eigen specialiteiten en interesses. Omdat ons bedrijf sterk evolueert, zijn we op zoek naar nieuwe collega's om onze expertise uit te breiden. Voel je het kriebelen om deel uit te maken van ons team? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina. 

Als je je eerste stappen wil zetten in de mobiliteitswereld of slechts beperkte ervaring hebt, dan is onze vacature voor een medewerker mobiliteitsprojecten misschien op je lijf geschreven. Bij Scelta Mobility krijg je de kans om mee te werken aan heel uiteenlopende projecten van studiewerk tot terreinwerk en dat voor diverse klanten: overheden, bedrijven, toeristische bestemmingen, evenementen...

Als je meer dan 5 jaar ervaring in de mobiliteitssector op je CV staan hebt, dan herken je je misschien in onze vacature voor een ervaren mobiliteitsexpert. Je krijgt niet alleen de verantwoordelijkheid over boeiende mobiliteitsprojecten, je kunt ook je stempel drukken op de koers die Scelta Mobility vaart. 

Als een van deze vacatures je aanspreekt, dan kan je solliciteren tot en met 16 januari 2022. Nog niet helemaal overtuigd? Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.