Scelta Mobility was dit jaar terug aanwezig op ECOMM (European Conference on Mobility Management). Deze jaarlijkse conferentie is de ontmoetingsplaats voor academici en professionals die werken rond mobiliteits management. Scelta Mobility trok met het hele team naar de conferentie die dit jaar plaatsvond van 1 tot 3 juni in Athene.

We dompelden ons gedurende drie dagen onder in presentaties van mobiliteitsprojecten. Het centrale thema van deze jubileumeditie was “Smart Solutions for People and Cities: Think Green, Travel Smart - Think Smart, Travel Green”. Dit thema kwam terug in de sessies en keynotepresentaties met onderwerpen gaande van duurzame stedelijke mobiliteitsplannen tot gedragsverandering en resultaatsmetingen.

ECOMM 2016 bood ons niet alleen een inkijk in tal van mobiliteitsprojecten uit heel Europa, het was ook de ideale plek om contacten te leggen met de professionals achter deze projecten.

Voor en na de conferentie was er tijd om Athene te bezoeken en samen te bekijken hoe we met Scelta Mobility verder willen. Ook als teambuilding was onze trip meer dan geslaagd te noemen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.