Bike&Co is ontstaan op initiatief van koepelorganisatie Fiets&Werk. De zorg om het behoud van sociale tewerkstelling in combinatie met de groeiende interesse in bedrijfsfietsen, heeft geleid tot een nieuw samenwerkingsverband. Veertien sociale fietsondernemingen stapten in als vennoot van de coöperatieve en ondertekenden op 25 juni 2015 de oprichtingsakte.

Bike&Co is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, onderhoud en herstel van bedrijfsfietsen. De coöperatieve vennootschap vormt met 14 sociale ondernemingen een kwaliteitsnetwerk in Vlaanderen en Brussel. De fietsexperts van Bike&Co hebben met zorg een fietsgamma samengesteld waaruit bedrijven kunnen kiezen. Naast stadsfietsen en elektrische fietsen worden ook vouwfietsen aangeboden. Ook voor accessoires zoals fietszakken, fietskledij en fluomateriaal kunt u bij Bike&Co terecht.

Als samenwerkingsvorm is er bewust gekozen voor een coöperatieve vennootschap mét sociaal oogmerk. Maatschappelijk en mensgericht ondernemen is belangrijk voor Bike&Co. De keuze om duurzame mobiliteit te promoten ligt dan ook voor de hand. Bike&Co is erkend door de Nationale Raad voor de Coöperatie.

Sinds 15 april 2019 heeft Bike&Co een nieuwe stek gevonden. Het secretariaat is nu gevestigd op de Hubert Frère-Orbanlaan 92 in Gent. Samen met de verhuis is ook David Catry gestart bij Bike&Co. Met een groeiende vloot en steeds meer klanten en gebruikers was de versterking van het team broodnodig. David verdiende zijn sporen bij Watts Industries als warehousemanager en brengt heel wat competenties mee naar Bike&Co. Samen met Ilse Fannes vormt hij nu het tweekoppig team van Bike&Co en zal hij zich mee inzetten voor de verdere professionalisering en de ondersteuning van de klantvriendelijke service van Bike&Co.

Lees hier meer over Bike&Co. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.