Kenzo Van Wynsberghe studeert mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In juni 2018 behaalde hij zijn bachelordiploma en startte hij zijn masteropleiding. Als ondernemend student koos hij tijdens zijn opleiding voor studentenjobs en stages in de mobiliteitssector. Ook aan de universiteit werkte hij mee aan projecten binnen verschillende mobiliteitsdomeinen. Hij werkte rond thema’s als ANPR-camera’s, MOBER en verkeersplanning in verschillende steden en gemeenten.

Tot juni 2020 combineert Kenzo een job bij Scelta Mobility met zijn masterthesis over deelmobiliteit en vervoer op maat. Vanaf juli gaat hij voltijds aan de slag bij Scelta Mobility. Kenzo is voorlopig onze jongste collega in het team, maar hij heeft al heel wat bagage en werkt zich aan een razend tempo in in onze projecten. 

 

Een onthaaltraject

Kenzo is ook de eerste collega voor wie we een onthaaltraject uitgewerkt hebben. Na een eerste kennismaking met de collega’s tijdens onze team tweedaagse aan zee, liep zijn eerste werkdag op wieltjes. Aan de hand van onze onthaalbrochure hebben we Kenzo wegwijs gemaakt in ons bedrijf en onze manier van werken. Na het teamoverleg kon Kenzo meteen aan de slag en werd hij ingeschakeld in een aantal lopende projecten. Tijdens een informele Italiaanse teamlunch konden we bijpraten en verder kennismaken. Maar het onthaaltraject eindigt niet op de eerste werkdag. Het eerste werkjaar zien we als een inloopjaar: kennismaken met het bedrijf, de klanten, partners en collega’s, proeven van diverse soorten projecten, opleidingen volgen en bijscholen… Een goede start!

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.