Op woensdag 24 februari 2016 organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde een opleiding over mobiliteit bij wegenwerken en evenementen in Brussel, getiteld "Tijdelijke verkeersmaatregelen bij wegenwerken en evenementen". Onze collega Bart Busschaert werkt, als expert recreatief verkeer, mee aan deze vorming. Tijdens de opleiding komt u alles te weten over tijdelijke verkeersmaatregelen, signalisatie, het inzetten van stewards en andere maatregelen.

De opleidingsdag is geschikt voor iedereen die in contact komt met tijdelijke verkeersmaatregelen in het kader van evenementen of wegenwerken. U wordt ingewijd in de verschillende soorten verkeersmaatregelen die zowel bij wegenwerken als bij evenementen kunnen gebruikt worden. Naast verkeersborden en bewegwijzering komen bv. ook het inzetten van stewards, het opmaken van een signalisatieplan en de samenwerking tussen de diverse betrokken partijen aan bod. 

Wie geïnteresseerd is, kan zich hier nog inschrijven! Er zijn nog enkele vrije plaatsen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.