Op 17 februari 2017 organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) een opleiding “Tijdelijke verkeersmaatregelen bij wegenwerken en evenementen”. De cursus focust enerzijds op tijdelijke verkeersmaatregelen bij evenementen en anderzijds op ‘minder hinder’ maatregelen en werfsignalisatie bij wegenwerken.

Scelta Mobility begeleidt het luik over evenementen. Vanuit onze expertise bekijken we hoe de infrastructuur, de verkeerssituatie en het verplaatsingsgedrag kunnen aangepast worden om de bereikbaarheid te verbeteren en tegelijk de verkeersleefbaarheid te garanderen. Naast een opfrissing van de regelgeving worden tijdens deze cursus heel wat praktische do’s en don’ts besproken en is er ruimte voor specifieke vragen en uitwisseling van ideeën.

De opleiding is geschikt voor iedereen die de mobiliteits- en verkeerssituatie in zijn gemeente of stad in goede banen wil leiden tijdens evenementen en wegenwerken. Er zijn nog een aantal vrije plaatsen voor deze opleiding. Snel inschrijven is de boodschap! Meer info over de inhoud van de opleiding en een inschrijvingsformulier vind je hier.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.