In 2018 hebben we een nieuwe stap gezet. We zijn niet alleen verhuisd naar een nieuw kantoor, we hebben ook een aantal duidelijke keuzes gemaakt en een aantal doelstellingen gesteld voor de komende maanden en jaren. In de loop van 2019 zullen we de resultaten hiervan aan u voorstellen. De veranderingen situeren zich op verschillende terreinen: onze diensten, onze manier van werken, onze organisatie en ons team. 

Ons team kunnen kunt u nu al ontdekken via deze link. Een aantal nieuwe gezichten en een aantal gevestigde waarden zorgen samen voor tientallen jaren ervaring en een ruime expertise in mobiliteitsprojecten. We blijven inzetten op diversiteit: uiteenlopende profielen die samen een brede kijk op mobiliteit garanderen. Als team gaan we voor kwaliteit en staan we garant voor een grote persoonlijke betrokkenheid bij onze projecten en onze klanten. En we houden van pingpong! Letterlijk, tijdens de pauzes op kantoor, maar ook figuurlijk: overleg en inspraak zitten ons in het bloed en garanderen een aanpak op maat van elke klant.

Wil je meer weten over ons team of onze manier van werken? Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in ons kantoor.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.