Scelta Mobility biedt mobiliteitsdiensten aan voor bedrijven, overheden en de recreatieve sector. Die laatste pijler maakt van Scelta Mobility een uniek mobiliteitsbureau. We bieden een uitgebreide waaier aan diensten voor recreatieve bestemmingen: van mobiliteitsstudies en -advies tot een in house mobiliteitscoördinator. Daarnaast beschikken we over een unieke kennisdatabank. Er zijn weinig kencijfers of mobiliteitsgegevens beschikbaar voor recreatief verkeer. Door het grote aantal opdrachten en de diversiteit in onze projecten, hebben we een enorme kennisdatabank kunnen opbouwen door de jaren heen. 

Ons unieke aanbod voor evenementen en recreatieve bestemmingen en onze aanpak op maat van onze klanten, hebben ervoor gezorgd dat Scelta Mobility de referentie geworden is op het vlak van recreatief verkeer. We werkten en werken voor tal van recreatieve bestemmingen (festivals, sportwedstrijden, beurzen, evenementenlocaties, pretparken, toeristische bestemmingen…) in binnen- en buitenland. 

Tijdens Festivak 2018 op woensdag 7 en donderdag 8 november zetten we ons aanbod voor evenementen in de kijker. Kom het ontdekken op stand 83 in de Nekkerhal in Mechelen. Festivak is open op beide dagen van 11.00u tot 18.00u. Naast tal van aanbieders van producten en diensten voor de evenementenbranche is er ook een interessant lezingenprogramma. Om de beurs te bezoeken, dient u vooraf te registeren. Dat kan via deze link

Meer informatie over Festivak vindt u op deze website.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.