Ook in 2020 zetten we onze groeicurve door. We zoeken 2 nieuwe collega's: een projectmedewerker mobiliteit en een ervaren project manager. Uiteraard voorzien we voor beide functies een inloopperiode en een opleidingstraject op maat.

Kennismaken met je nieuwe collega's kan in stijl gebeuren. Begin februari trekken we 2 dagen naar de kust om ons te verdiepen in een aantal thema's, om de krijtlijnen voor de komende maanden en jaren uit te zetten en om bij te praten. We hebben nog 2 plaatsen vrij op onze tweedaagse. Wil je erbij zijn? Dan is snel solliciteren de boodschap. Onze vacatures vind je op deze pagina. Wacht niet te lang, op 7 januari 2020 sluiten we de sollicitatieprocedure af. 

Lees je dit bericht te laat? Geen nood! Bekijk onze vacaturepagina en laat ons weten in welke vacature je interesse hebt. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. 

 

Is deze vacature niks voor jou? Dan kan je misschien iemand anders een vliegende start bezorgen in 2020! Stuur de vacature door of deel ze op sociale media. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.