Onze projecten konden de voorbije maanden rekenen op heel wat media-aandacht. Naast reportages in nieuwsuitzendingen van VRT, VTM, RTL, France 2, verschenen er ook een aantal artikels en reportages die meer inzoomen op ons werk. 

Eventplanner.tv

Eventplanner, het portaal voor de eventsector interviewde Bart Busschaert over het zomerplan voor Oostende. Samen met ToB-Seen bundelden we mobiliteit en crowd control in een plan om op een veilige manier zo veel mogelijk toeristen te kunnen ontvangen in Oostende. In een dubbelinterview met Chris De Smet geeft Bart uitleg over onze aanpak en bekijken ze welke lessen de eventsector hieruit kan leren. Het interview is te vinden via deze link.

De Tijd

Ook De Tijd besteedde aandacht aan onze aanpak in Oostende. Op 13 augustus verscheen een artikel met als titel “Tomorrowland en Ronde inspiratie voor crowd control in Oostende”. 

Het Laatste Nieuws

In het artikel met als titel “We ‘sturen’ de toeristen zonder dat ze het merken” vat Het Laatste Nieuws niet alleen onze manier van werken kernachtig samen, ze geven ook een inkijk achter de schermen in het coördinatiecentrum dat we deze zomer in Oostende opgezet hebben. 

De Bouwkroniek

De Bouwkroniek ten slotte besteedde aandacht aan het onderzoeksproject in opdracht van Labo Ruimte waaraan Scelta Mobility meewerkte. Het artikel is te vinden via deze link.

 
 
 
 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.