Fietscongres 2020 gaat digitaal

Het Fietscongres 2020 van VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) is het moment om een stand van zaken te krijgen van alles wat er reilt en zeilt op het vlak van fietsbeleid. De editie 2020 was volledig digitaal. De sessies van meer dan 35 inspirerende sprekers blijven tot januari 2021 beschikbaar. Registreer je voor vrijdag 9 oktober 12 uur en herbekijk onze sessies.

Iedereen op de fiets, word fietsfluencer!

Frederik Vervaecke licht in de themasessie ‘Iedereen op de fiets’ toe hoe je je bestemming fietsvriendelijk kan maken en hoe je bezoekers, werknemers, klanten…. kan verleiden om met de fiets te gebruiken. 

Fietspompen en -herstelzuilen 

In 2019 deed Scelta Mobility in opdracht van de Fietsambassade Gent een onderzoek naar de succesfactoren voor het plaatsen van fietspompen en -herstelzuilen in de openbare ruimte en dit op het vlak van materiaalkeuze, locatie en communicatie. Stijn Lewyllie van de Fietsambassade is verantwoordelijk voor de fietsenstallingen in de stad en licht toe hoe onze studie de stad helpt in het plaatsen van servicepunten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.