Soms moet je afstand nemen om zaken helderder te zien, om nieuwe inzichten te krijgen, om inspiratie op te doen. Nieuwe ideeën krijg je tijdens en wandeling of fietstocht, onder de douche of tijdens het tanden poetsen… Zelden als je ernaar zoekt achter je bureau. 

Van dinsdag 19 tot donderdag 21 oktober trokken we naar de Westhoek om ons 3 dagen af te zonderen met het hele team. Het werden drie dagen met een goed gevuld programma. Op dag 1 lag de klemtoon op het team. We maakten tijd voor uitwisseling onder collega’s, wat met een groeiend team geen overbodige luxe bleek. We stelden projecten voor aan elkaar en ’s avonds legden we elkaar op de rooster in de tweede ronde van de intussen befaamde “De slimste Scelta”.

De tweede dag stond volledig in het teken van onze projecten en onze projectaanpak. In drie werkgroepen gingen we op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren en te garanderen van projecten als mobiliteitsstudies, wegenwerken en mobiliteitsplannen voor evenementen. Zodat we ook in de toekomst inhoudelijk sterke projecten blijven afleveren, ongeacht wie eraan meewerkt. De namiddag zijn we gestart met een praktische workshop met tal van eye openers en praktische tips om onze communicatie, zowel intern als extern te optimaliseren. En na inspanning volgde ook op dag twee de ontspanning. We trokken naar Ieper voor een urban hunt, een stadsspel waarmee we de stad ontdekten aan de hand van online opdrachten en dat we afsloten met een etentje.

Dag drie stond in het teken van het bedrijf. We bespraken de resultaten en de toekomstplannen, maakten praktische afspraken om onze samenwerking te stroomlijnen en finaliseerde elke collega zijn persoonlijke opleidingsplan. Voor we terug naar huis reden brachten we een bezoek aan het wijndomein de Monteberg. 

Het waren drie goed gevulde dagen met tijd voor uitwisseling, terugblikken, plannen, verdiepen en ontspanning. We zijn al volop aan de slag met de resultaten en plannen een vervolg in 2024. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.