Het gezellige hotel Van Bunnen in Knokke vormde dit jaar het decor voor onze team tweedaagse op 4 en 5 februari. Gastvrouw Bieke zorgde voor koffie, zoetigheid en een lekkere lunch zodat wij twee dagen in perfecte omstandigheden ongestoord konden terugblikken op 2019 en de doelstellingen voor 2020 scherpstellen.  

Dag 1 stond in het teken van terugkijken en kennismaken. We startten met een persoonlijk jaaroverzicht.  Hoe had elk van ons het voorbije jaar ervaren? Aan welke projecten hadden we meegewerkt? Met wie hebben we samengewerkt? Wat waren onze “memorabele momentjes”? Hebben we onze persoonlijke doelstellingen bereikt? Wat kan er nog bijgeschaafd worden? 

Het was boeiend om te zien hoe elk zijn eigen accenten legde, maar ook hoe er tegelijkertijd zo veel raakpunten waren. 2019 was voor Scelta Mobility in veel opzichten een schakeljaar. Er waren veranderingen op vlak van onze manier van werken, ons team, onze organisatie. Maar we kunnen gerust zijn. Deze oefening maakte duidelijk dat Scelta Mobility 2.0 werkt!

Tussendoor gingen we even uitwaaien. En dat mag u best letterlijk nemen: met de tandem de dijk op richting Cadzand beukend tegen een wind van 8 Beaufort! (of zo voelde het in ieder geval toch aan).

Vlak voor het avondeten sloten ook onze twee toekomstige collega’s aan.  Na een ludieke kennismaking sloten we de dag samen af met een diner en stelden we vast dat het Knokse nachtleven op weekdagen in de winter niet veel voorstelt.

Dag 2 was een vooruitblik. Na een toelichting over de strategie en prognoses voor 2020 en verder, was het tijd voor een echte brainstorm. We keken met een open blik naar Scelta Mobility. Waar moeten we meer aandacht aan besteden? Wat kunnen we anders doen? Hoe kunnen we onze werking verbeteren? Dit zowel voor onze interne werking als de samenwerking met klanten. Onze twee nieuwe collega’s zorgden meteen ook voor een boel nieuwe, verfrissende ideeën.

We blikken terug op een meer dan geslaagde tweedaagse was. Het waren twee zeer intense dagen. We hebben heel wat werk verzet maar ook tijd genomen voor ontspanning. We verlieten Knokke vol energie en vertrouwen. Misschien moeten we er volgend jaar toch maar een driedaagse van maken? 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.