2021 was in vele opzichten een bijzonder jaar, ook voor Scelta Mobility. Na de verkiezing van de Slimste Scelta in januari konden we later op het jaar ook een nieuwe collega verwelkomen en onze expertise verder uitbreiden. Die verruimingsoperatie heeft het voorbije jaar duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Onze klantenportefeuille en portfolio zijn opnieuw diverser en rijker geworden. Een jaaroverzicht in cijfers en feiten.

8 lange termijncontracten met steden en overheden voor mobiliteitsadvies op maat, mobiliteitsstudies, advies over schoolomgevingen, parkeerbeleid, circulatieplannen, signalisatie enz. 

20 werven van grote wegenwerken konden rekenen op een bereikbaarheidsadviseur van Scelta Mobility die de omliggende woningen en handelszaken bereikbaar hield.

45 MOBERs en mobiliteitstoetsen voor diverse architecten, projectontwikkelaars en bedrijven. 

150 navigatielinks voor navigatietoepassingen hielpen duizenden mensen op weg naar hun bestemming.

1.000+ kilometer van het Vlaamse wegennet werden tijdelijk (virtueel) afgesloten tijdens wegenwerken, evenementen, sportwedstrijden of om andere redenen.  

2.767 werknemers van meer dan 20 bedrijven op weg gezet naar duurzamer en veiliger woon- werkverkeer met een audit of een bedrijfsvervoerplan.

3.124 leerlingen kunnen op een veiligere en duurzame manier naar school dankzij een schoolvervoerplan, een audit van hun schoolomgeving of advies op maat. 

5.000+ bewerkingen uitgevoerd in navigatietoepassingen om nieuwe bestemmingen te creëren, locaties beter vindbaar te maken, fouten te corrigeren of tijdelijke verkeerssituaties weer te geven.

1.158.200 bezoekers namen deel aan een evenement waarvoor Scelta Mobility een mobiliteitsplan maakte. 

1.288.679 prikken uitgedeeld voor een eerste, tweede of derde dosis in de 12 vaccinatiecentra waarvoor we in 2021 een mobiliteitsplan uitgewerkt hebben. Dat is 10% van alle prikken in Vlaanderen.

1 nieuwe collega, de eerste editie van onze Slimste Scelta met Nicolas als eerste winnaar, 1 teamuitstap naar Werchter Parklife en nog wel wat meer unieke momenten en gebeurtenissen die kleur gaven aan 2021. Op naar 2022!

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.