2023 is een mooi jaar geworden. Inhoudelijk hebben we heel wat boeiende projecten kunnen afwerken, we hebben als team hard gewerkt. Het was een jaar vol afwisseling. Van een nieuw circulatieplan voor het centrum van Oostende over het vervoerplan voor  het Loodswezen tot de wegenwerken aan de Dampoort in Gent en Tomorrowland in Brazilië. En we zijn er nog niet. We werken nog een aantal mobiliteitsstudies af voor het einde van dit jaar en we zijn aanwezig in Brussel voor Winterpret, in Oostende voor Winter in Oostende en bij een aantal andere eindejaarsevenementen. 

Maar nog belangrijker dan de inhoudelijke kant, waren de persoonlijke contacten. We hebben gevierd, we zijn erop uit getrokken, we hebben nieuwe contacten gelegd en we kregen er een nieuwe collega bij. Lennert werkt vooral voor minder hinder en wegenwerken, maar draagt ook zijn steentje bij aan mobiliteitsstudies en -plannen voor andere bestemmingen en locaties. We konden onze samenwerking verderzetten met heel wat vertrouwde klanten, partners en contactpersonen. We ontmoetten nieuwe klanten en partners en honderden studenten en cursisten volgden een opleiding of een workshop bij een van onze collega's. 

En hoe zit het dan met 2024? We hebben er zin in! We zijn al gestart met een aantal nieuwe projecten en er staan er nog heel wat op stapel. Het belooft een boeiend jaar te worden. We gaan ons team ook uitbreiden (bekijk hier onze vacatures). En onze website snakt naar een update. Heel wat mooie vooruitzichten dus!

Maar voor het zover is, willen we u alvast een heel prettig eindejaar toewensen en een mooi en gelukkig 2024! 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.