We starten 2021 met goede voornemens en grootse plannen. En om die te realiseren, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Over de invulling zijn we bewust vaag gebleven. De diversiteit in ons team is een van onze sterktes en dat willen we zo houden. 

Er zijn voor de hand liggende carrièrepaden zoals ervaring in de mobiliteitssector of een bachelor verkeerskunde of master in de mobiliteitswetenschappen. Er zijn profielen met interessante raakvlakken: geografie, stedenbouw en ruimtelijke planning, psychologie, communicatie, digitale product-ontwikkeling... En er zijn carrièreswitches, passies en interesses die een job worden, nieuwe richtingen... ook daarvoor staan we open. Laat ons weten waarom jij in ons team past. Je vindt onze vacature hier

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega's? Of heb je vragen over onze manier van werken, de projecten, de sfeer of andere aspecten van Scelta Mobility? Op deze pagina vind je meer informatie en kan je contact opnemen met een van je toekomstige collega's.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.