Leesduur: 1 minuut

21 juni 2018

Scelta Mobility blijft groeien en een overstap naar een ruimer kantoor was een volgende logische stap. We trokken de deur van de Blekerijstraat achter ons dicht en op 19 juni verzamelde het team voor een ontbijt op onze nieuwe locatie in de Hubert Frère-Orbanlaan 91 - vlakbij het Zuid - in Gent. Het nieuwe kantoor biedt nog heel wat ruimte om verder te groeien en is uitgerust met een aparte vergaderruimte en een gezellig terras.

Uiteraard hebben we aandacht besteed aan de bereikbaarheid.  Er zijn rechtstreekse busverbindingen vanaf de stations Gent Sint-Pieters en Gent Dampoort. Fietsers kunnen hun fiets kwijt in de dubbele garage en ze kunnen gebruik maken van de douche. Wie met de auto komt - of weg moet - zit meteen op de snelweg. De nieuwe locatie, de moderne werkruimtes en de state of the art voorzieningen zorgden voor verraste gezichten en een goede motivatieboost bij de opening. 

Nieuwsgierig naar onze nieuwe werkomgeving? Wij ontvangen u graag in ons kantoor. De officiële opening met bijhorende feestelijkheden is voorzien voor het najaar. Daarover later meer.

Wenst u meer informatie over hoe Scelta Mobility u kan bijstaan bij uw mobiliteitsuitdagingen? Aarzel dan niet om Scelta Mobility vrijblijvend te contacteren via bart@sceltamobility.be. We lichten graag onze mobiliteitsaanpak toe en staan klaar met begeleiding en advies.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.