Scelta Mobility is een groeiend en veranderend mobiliteitsbureau. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op deze pagina vind je onze actuele vacature(s) en de vacatures van eerdere aanwervingen. Op die manier krijg je een beeld van de profielen die we zoeken. Aarzel niet om ons op om het even welk moment te contacteren als je je hierin herkent.

Gezocht: 2 project managers mobiliteit (publicatie: 1/9/2021)

Scelta Mobility wordt bijna 10 en we zijn in die tijd grondig geëvolueerd. Wat begon als een mobiliteitsbureau met de focus op recreatief verkeer is uitgegroeid tot een betrouwbare mobiliteitspartner voor tal van bedrijven, gemeenten en overheden, scholen, projectontwikkelaars en organisaties. En uiteraard werken we ook nog voor evenementen en recreatieve bestemmingen. 

Hoe we die switch gemaakt hebben? Een persoonlijke aanpak, nooit inboeten op kwaliteit, zorgvuldig opdrachten en partners selecteren, een topteam, flexibiliteit en elke keer opnieuw zoeken naar innovatie en creatieve oplossingen. Die aanpak wordt duidelijk gesmaakt door onze klanten. Omdat we blijven groeien, zoeken we 2 nieuwe collega's. Lees hier de volledige vacature

Wij breiden uit (publicatie: 16/12/2020)

We hebben grootse toekomstplannen en we zoeken extra handen en hersenen om die mee vorm te geven. Laat ons weten waarom jij de ideale aanvulling bent voor ons team. Meer informatie vind je hier

Project manager mobiliteit (publicatie: 10/12/2019)

Heb je minimum 3 jaar ervaring in de mobiliteitssector en ben je geprikkeld door wat je zag en las op onze website? Bekijk dan deze vacature.

Medewerker mobiliteitsprojecten (publicatie: 10/12/2019)

Ben je gebeten door mobiliteit? En heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast team en mee te werken aan de meest uiteenlopende mobiliteitsprojecten voor overheden, bedrijven en recreatieve bestemmingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Ontdek hier onze vacature.

Spontane sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht, maar toch interesse om onze collega te worden? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar Bart Busschaert.