Scelta Mobility is een sterk groeiend mobiliteitsbureau. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze actuele vacatures.

Expert bedrijfsmobiliteit

Je werkt mobiliteitsoplossingen op maat uit voor bedrijven. Samen met je collega’s ga je op zoek naar een antwoord op de meest diverse mobiliteitsvragen: bedrijfsvervoerplannen, verhuisoperaties, duurzame oplossingen voor dienstverplaatsingen, wagenparken, locatie-advies,… Verder begeleid je bedrijven ook bij de implementatie van mobiliteitsmaatregelen of werk je in-house als mobiliteitscoördinator of consultant.

Daarnaast werk je mee aan mobiliteitsprojecten voor overheden, recreatieve bestemmingen en publiekslocaties. Je werkt aan studies en onderzoeksprojecten over mobiliteit en je kunt meewerken aan diverse vormingsprogramma’s en studiedagen over actuele mobiliteitsthema’s.

Wil je meer weten over deze vacature? Klik dan hier.

Spontane sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht, maar toch interesse om onze collega te worden? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om de mogelijkheden te bespreken. 

Stuur een e-mail naar Bart Busschaert