De job van mobiliteitsexpert is erg veelzijdig. De ene dag werken we voor een festival, de volgende dag zijn we bezig aan een bedrijfsvervoerplan of een mobiliteitsstudie voor een gemeente. Die grote verscheidenheid weerspiegelt zich in het team van Scelta Mobility. Onze collega's zijn verkeerskundige, geograaf, ruimtelijk planner, econoom,... Dat zorgt voor een brede kijk op mobiliteit bij de aanpak van onze projecten. 

Voor bedrijven bieden we heel wat specifieke diensten op maat aan. In een eerder artikel hadden we het al over mobiliteitsstudies (MOBERs) in het kader van uitbreidingen van bedrijven of bij bouwplannen. Daarnaast bieden we een waaier aan oplossingen voor het woon- werkverkeer en helpen we bedrijven om de woon- werkverplaatsingen van hun werknemers op een duurzame, veilige en fiscaal voordelige manier te organiseren. 

Uiteraard geven we daarbij zelf het goede voorbeeld. Het abonnement voor het openbaar vervoer van onze collega's wordt volledig terugbetaald, een aantal collega's komen met de (elektrische) fiets naar het werk en ontvangen een fietsvergoeding, dienstverplaatsingen doen we met de vouwfiets, het openbaar vervoer of een dienstwagen en ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over de job van mobiliteitsexpert? Lees dan het volledige artikel

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.