Na een lange winter collectief telewerken konden we eindelijk opnieuw met het ganse team samenkomen voor een teamdag. Noah, een voormalig vrachtschip aan de Oude Dokken in Gent dat werd omgebouwd tot een gezellige vergader- en eventruimte, was the place to be. Er was heel wat veranderd. Onze collega Petra Vavedin had er haar eerste week bij Scelta Mobility opzitten, Arn Houthooft had hooguit een paar weken voorsprong, we hadden heel wat bij te praten, kennis te maken,...  

Maar ook als bedrijf is Scelta Mobility ingrijpend veranderd. Onze manier van werken is gewijzigd, onze tools en onze aanpak evolueren, we hebben nieuwe partnerships opgebouwd, we werken voor nieuwe klanten in andere sectoren,

Een ideaal moment om even stil te staan en om ons te bezinnen over de next steps. De teamdag stond in het teken van een centrale vraag: Waar willen we de komende jaren naartoe met Scelta Mobility en hoe leggen we die weg af? Bij het zoeken naar de antwoorden lieten we ons begeleiden door Kristien Govers van In Motion for You in een reeks werk- en brainstormsessies. We ontdekten wat we als team belangrijk vonden, wat onze uitdagingen zijn, en welke prioriteiten we moeten stellen om te groeien. 

Waar we het allemaal eens over zijn is dat we al veel mooie dingen hebben gerealiseerd. Met onze brede blik op mobiliteit maken we het verschil voor onze klanten: bedrijven, overheden, evenementen en toeristische bestemmingen. We slagen erin om onze klanten te ontlasten en te begeleiden bij hun uitdagingen. Het werkpuntje? We communiceren er zelden over naar de buitenwereld. De prioriteit? Ons verhaal en onze expertise meer in de verf zetten en communiceren naar een breed publiek.

Een creatieve teamdag vergt energie. Na afloop konden we op het dek van Noah genieten van een aperitief in de zon voor we weer aan land gingen om de avond verder te zetten.

Wil je meeschrijven aan ons verhaal? Bekijk dan zeker onze vacature pagina

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.