Op 27, 28 en 29 november was het een drukte van jewelste in Flanders Expo in Gent. België speelde er een historische finale in de Davis Cup tennis tegen Groot-Brittannië. Ook de dames van K3 hadden Flanders Expo gekozen als de locatie voor hun eerste afscheidsconcerten. Op zaterdag en zondag brachten beide evenementen samen meer dan 20.000 bezoekers naar Flanders Expo. 

Scelta Mobility werkte in nauwe samenwerking met Tennis Vlaanderen, Artexis en de stad Gent een mobiliteitsplan uit voor dit topweekend. Naast openbaar vervoer, parkeercapaciteit en verkeersdoorstroming eiste ook het veiligheidsaspect heel wat aandacht op. Een goede communicatie zorgde ervoor dat heel wat bezoekers met de fiets kwamen. Ook op de extra trams van De Lijn werden heel wat reizigers geteld. Wie toch met de auto kwam, werd aan de hand van dynamische borden naar de juiste parking geleid. Op de parkings zorgden parkingstewards van G4S voor een vlot verloop. De strijd met het verkeer hebben we dat weekend gewonnen. Iedereen bereikte op tijd zijn bestemming voor het begin van de show of de match. In de finale van de Davis Cup hebben de Belgen het helaas niet gehaald... 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.