Leesduur: 1 minuut

2 augustus 2018

Terwijl de Gentse Feesten de stad op stelten zetten, de temperaturen de pan uitswingden en iedereen aan vakantie denkt, bleef het in ons kantoor gonzen van de bedrijvigheid. Er werd gewerkt aan mobiliteitsstudies, MOBERs, mobiliteitsplannen en in house opdrachten voor tal van bedrijven en overheden. 

De zomermaanden zijn traditioneel ook een piekmoment voor recreatieve verplaatsingen. We leverden mobiliteitsdiensten en -coördinatoren voor heel wat evenementen: van de festivals in Werchter en Tomorrowland tot de Navo top in Brussel. Ook hier gaan we permanent op zoek naar innovatie. We lanceerden de succesvolle park & bikes bij grote evenementen. Verder bekeken we samen met Waze hoe we community based routeplanners kunnen inzetten om bezoekers snel op hun bestemming te krijgen, maar ook om regulier en doorgaand verkeer te weren of te informeren. De mobiliteitsgegevens die we verzamelen tijdens het monitoren van verkeers- en bezoekersstromen, het analyseren van camerabeelden, telgegevens, scancijfers enz. zorgen voor een stevige basis voor een evaluatie. Met deze gegevens breiden we ook onze kennisdatabank over recreatief verkeer verder uit.

Als onafhankelijk mobiliteitsbureau gaan we voor onze klanten op zoek naar de juiste mobiliteitsoplossingen. We houden daarbij rekening met de klemtonen die de klant wil leggen (comfort, beleving, capaciteit, snelheid…), zijn wensen, maar uiteraard ook met de mogelijkheden en het budget. Een efficiënte mobiliteitsaanpak levert een aanzienlijke winst op voor de klant. De uitgaven dalen en het draagvlak vergroot door het uitblijven of afnemen van verkeersproblemen en overlast, een verbetering van de verkeersveiligheid enz. 

Bij het zoeken naar de juiste oplossing zijn we niet gebonden aan bepaalde partners of leveranciers. We geven onafhankelijk advies en gaan op zoek naar de beste oplossing voor onze klant. Vaak werken we samen met de bestaande leveranciers van onze klanten. In andere gevallen gaan we zelf op zoek naar nieuwe leveranciers of maken we gebruik van ons netwerk om de juiste oplossing op maat te vinden. Deze aanpak zorgt ervoor dat we ook buiten België een meerwaarde kunnen betekenen voor mobiliteitsprojecten. We passen ons aan aan de lokale structuren, gebruiken en werkwijze en werken met lokale partners. Succesvolle projecten in de Verenigde Staten, Frankrijk en Brazilië hebben de flexibiliteit van onze werkwijze aangetoond. 

Of we dan nooit vakantie nemen? Natuurlijk wel! Reizen zit ons in het bloed. Sardinië, Kirgizië, Oman, Polen, Portugal of Twente. Bij een volgende ontmoeting hoort u onze reisverhalen! 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.