Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems kamperen van zondag 18 december tot en met zaterdag 24 december een week lang op het Provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. De week voor kerst wordt opnieuw de Warmste Week in Vlaanderen en het orgelpunt van heel wat acties voor meer dan 1.000 goede doelen. Scelta Mobility is voor de vierde keer de mobiliteitspartner van Music for Life.

Dit jaar willen we een stapje verder gaan dan onze louter professionele inbreng. Als team hebben we besloten om onze fietsvergoeding van de maand december te schenken aan Inter. Inter zet zich in voor toegankelijkheid en wil de de omgeving bruikbaar, bereikbaar en begrijpaar maken voor iedereen. Een handicap heb je immers pas als de omgeving niet aangepast is aan je mogelijkheden. Inter is ook de toegankelijkheidspartner van heel wat evenementen.

De collega's van Scelta Mobility schenken hun fietsvergoeding van de maand december aan Inter. Die wordt aangevuld met een bijdrage voor elke fietskilometer tijdens dienstverplaatsingen in december. We hebben onze kuiten gesmeerd, onze vouwfietsen een extra onderhoudsbeurt gegeven en gaan voor een maximaal aantal fietskilometers in december!

Wil jij met je collega's ook meedoen aan deze actie of wil je meer informatie? Contacteer ons dan via info@sceltamobility.be. We gaan voor een toegankelijke omgeving voor iedereen!

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.