Op 22 april 2015 ondervond het openbaar vervoer heel wat hinder door een staking. Deze staking viel samen met de tweede dag van Seafood Expo: de grootste vakbeurs in de vis- en schaaldiersector en één van de grootste internationale beurzen in België. Zo'n 25.000 bezoekers kwamen vanuit de hele wereld, overnachten in een Brussels hotel en nemen dan - onder normale omstandigheden - de metro of een taxi naar Brussels Expo.

De staking gooide roet in het eten. Er was niet alleen slechts beperkt openbaar vervoer, ook de taxi's waren die dag overbevraagd. Daarom organiseerden we samen met Brussels Expo en VisitBrussels een shuttledienst voor de bezoekers. Een 80-tal bussen stonden in voor het vervoer tussen de Heizel en 6 locaties in het centrum van Brussel. Een intensieve communicatiecampagne en de goede samenwerking met zowel de politie, de overheid als de organisator maakten er een succesverhaal van. De combinatie van open dubbeldekbussen en het mooie weer gaven aan de rit naar Brussels Expo een leuke toeristische meerwaarde voor de beursbezoekers. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.