De organisatoren van Venuez stelden ons voor een uitdaging. Ze hadden een fantastische evenementenlocatie: de parkloods in Parks Spoor Noord in Antwerpen. Knappe locatie, maar midden in een parkgebied en tussen woonwijken, geen enkele parkeerplaats in de buurt. Bovendien was een mobiliteitsplan een vereiste voor de stad Antwerpen om het evenement te kunnen organiseren.

Met de hoge parkeerdruk in de omliggende straten in het achterhoofd ging Scelta Mobility samen met de organisator op zoek naar een oplossing aangepast aan het beursconcept en met zo weinig mogelijk hinder voor de omgeving. We vonden een parking op afstand en organiseerden een shuttledienst tussen de parking en het beursgebouw. Het signalisatieplan dat deel uitmaakt van het mobiliteitsplan leidde de bezoekers naar de parking (en niet naar de beurslocatie). Daar stond een autocar hen op te wachten om hen naar het beursgebouw te brengen. Door de hoge frequentie tijdens de piekmomenten bleef de wachttijd voor de bezoekers tot een minimum beperkt. 
De parking lag bovendien vlakbij een belangrijk knooppunt van De Lijn. Dus ook wie met de bus of de tram naar de beurs kwam, kon gebruik maken van de shuttledienst. Zo kreeg Park Spoor Noord gedurende 2 dagen een vlotte verbinding met het centrum van Antwerpen en met het centraal station.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.