Biënnale Interieur is een tweejaarlijks evenement met een unieke mix van design, dat sedert 1968 plaatsvindt in Kortrijk. Voor de 25e feestelijke editie zullen de curatoren en architecten OFFICE Kersten Geers David Van Severen een ‘Silver Lining’ structuur bouwen. Doorheen de Biënnale vallen ook ‘Interiors’ te ontdekken: installaties van prominente internationale designers, curators en architecten. ‘Solo House’ hoort bij die ‘Interiors’, met werk van OFFICE, Muller Van Severen en anderen. De ruggengraat van de Biënnale Interieur zijn de méér dan 200 geselecteerde interieur- en hedendaags designmerken. Daarnaast staat werk van internationaal jong design talent, de winnaars van de Interieur Awards en de Belgische Designer van het Jaar in de schijnwerper.
 
Scelta Mobility werkte voor Interieur een mobiliteitsplan op maat uit. Uiteraard werkten we een aantal diensten uit voor de Interieurbezoekers uit binnen- en buitenland zoals een hotline met bereikbaarheidsinformatie, een bewegwijzeringsplan, een shuttledienst tussen de verschillende locaties in samenwerking met De Lijn enz.
Voor de VIPs wordt een shuttledienst op maat aangeboden. Ze worden opgehaald aan de luchthaven of het station en volgen een gepersonaliseerd programma van een of meerdere dagen. Voor deze high end shuttleservice werken we samen met Volvo. 
 
Als lezer van onze nieuwsbrief, nodigen we u graag uit om een bezoekje te brengen aan de Biennale Interieur in Kortrijk. Via deze link, kunt u tickets bestellen aan een gereduceerd tarief (50% korting!). Kom zeker even langs aan onze infodesk bij ingang Zuid in Kortrijk Xpo. De bereikbaarheidsinformatie en alle praktische informatie vindt u hier
 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.