Bezoek ons op Festivak 2023

NieuwsScelta Mobility zet zijn aanbod voor evenementen en recreatieve bestemmingen in de kijker tijdens Festivak op 22 en 23 november 2023 in de Nekkerhal in Mechelen. Festivak is de vakbeurs voor grootschalige evenementen. Meer dan 250 exposanten stellen hun aanbod voor en het is het ideale moment om te netwerken met professionals uit de evenementenbranche. Voor evenementen hebben we een specifiek dienstenaanbod gecreëerd. Scelta Mobility is de mobiliteitspartner van tal van evenementen in binnen- en buitenland en dé referentie voor evenementenmobiliteit.
16-Nov-2023

Team driedaagse 2023

NieuwsVan dinsdag 19 tot en met donderdag 21 oktober trokken we met het hele team van Scelta Mobility op driedaagse naar de Westhoek. Hoe groter het team wordt, hoe belangrijker het wordt om af en toe wat afstand te nemen, tijd te maken voor uitwisseling, verdieping en uiteraard ook voor ontspanning samen. Op dag 1 lag de klemtoon op het team, dag twee reserveerden we om onze projectaanpak kritisch te bekijken en op dag 3 hadden we het over Scelta Mobility als bedrijf. Het werden drie boeiende en goed gevulde dagen. Uitkijken naar de bestemming voor 2024!
25-Oct-2023

Vacature

NieuwsScelta Mobility blijft groeien. En om verder te kunnen groeien hebben we de juiste mensen nodig. We zoeken een mobiliteitsexpert wegenwerken om aan de slag te gaan als bereikbaarheidsadviseur, om minder hindermaatregelen uit te werken en op te treden als aanspreekpunt voor bewoners, handelaars en andere omliggende bestemmingen... Een boeiende job met heel wat afwisseling: werfvergaderingen, informarkt, terreinbezoeken, mobiliteitsanalyses... Heb je minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige job en wil je deel uitmaken van ons team? Lees dan zeker verder.
18-May-2023

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.