Open Bedrijvendag

NieuwsOp zondag 2 oktober nodigen we u uit op de Open Bedrijvendag bij de Blindengeleidehonden- school in Genk. Een blindengeleidehond kan voor iemand met een visuele handicap een wereld van verschil maken. Maar voor het zover is, doorlopen zowel de hond als het toekomstige baasje een maandenlang opleidingstraject. Hoe een pup geselecteerd wordt, welke opleiding hij krijgt en wat je als baasje moet weten en kennen, kan je zelf zien en meemaken. Maak kennis met de puppyklassen, leg een parcours af met een robothond, kom blindengeleidehonden aan het werk zien en kennismaken met hun baasjes.
28-Sep-2022

Week van de Mobiliteit

NieuwsElke job, elke gebeurtenis, elke groepering heeft ondertussen wel zijn eigen dag. Van Dag van de Jeugdbeweging tot Dag van de Zorg of Dag van de Landbouw. Mobiliteit heeft geen eigen dag. Mobiliteit krijgt jaarlijks een hele week. Het gaat dan ook over een thema waar iedereen mee te maken heeft: je verplaatsen. De Week van de Mobiliteit loopt van 16 tot 22 september 2022 in heel Europa. Het is het ideale moment om stil te staan bij onze verplaatsingen of om meer duurzame verplaatsingswijzen uit te testen. Wij doen alvast mee. Samen #goedopweg!
15-Sep-2022

Herfstvaccinaties COVID-19

ProjectenOp maandag 12 september startte er opnieuw een vaccinatiecampagne tegen COVID-19. Als mobiliteitsbureau was en is Scelta Mobility betrokken bij de organisatie van verschillende vaccinatiecentra. Een vlotte aan- en afvoer van bezoekers is immers cruciaal om de vaccinatiecampagne op volle toeren te laten draaien. Voor deze campagne kunnen we putten uit heel wat data die we verzamelden tijdens eerdere campagnes. Daaruit konden we een aantal interessante conclusies trekken die ook voor andere bestemmingen van belang kunnen zijn.
12-Sep-2022

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.